Action 4 Future

logo oficial de pus pe afis, corectat

 

1. În urma rezultatelor Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, Liceul Special “Moldova”, Târgu Frumos, a obţinut pentru proiectul Action4Future (Acțiune pentru Viitor)

Acțiunea Cheie 1 – Educația Școlară (SCH), cu numărul 2022-1-RO01-KA122-SCH-000073049, un grant în valoare de 27335 euro.
Astfel, atât profesori, cât și elevi vor participa, în afara țării, la activități de învățare, respectiv formare continuă (cursuri structurate și activităţi de tip job shadowing), contribuind la dobândirea de cunoştinte şi competenţe pentru profesioniştii implicaţi în domeniul educațional. Perioada de derulare este 01 septembrie 2022 – 30 iunie 2023.
Vom reveni cu detalii privind selecția participanților.
Echipa de proiect :
Profesor Grosu Marcela
Profesor Doru Gabriela
Profesor Iftode Liliana
Director, Profesor Condrea Cătălin Constantin

2. În perioada 06 – 21 septembrie 2022 organizăm concursul de dosare pentru selecția participanților în cadrul proiectului Action 4 Future, pentru cursul Mastering soft skills and Growing Emotional Intelligence using Mindfulness desfășurat în Split, Croația în perioada 05 -11 noiembrie 2022.

Participanții la acest curs își vor putea consolida cunoștințele elementare SEL, se vor familiariza cu elementele de abilități de siguranță, vor utiliza noilor metode EdTech pentru a promova SEL, vor crea planuri de lecție corespunzătoare acestei metode. De asemenea, cadrele didactice vor avea posibilitatea de a-și îmbunătăți conștiința de sine, controlul emoțional, automotivarea, empatia și abilitățile de relaționare prin metoda mindfulness.