Proiecte Naţionale şi Internaţionale

Comisia pentru proiecte și actualizarea proeictului de dezvoltare instituțională a școliide la Liceul special „Moldova”, Tg. Frumos, este din 6 cadre didactice:

  1. Doru Gabriela -responsabil
  2. Todericiu Marcela- membru
  3. Iftode Liliana- membru
  4. Ciurea Ioana-membru
  5. Szilagyi Irina-membru
  6. Doleanu Mihail-membru

Colaboratori: prof. Ghițu Brîndușa, prof. Iordăchescu Florin

 

În semestrul I, an şcolar 2013-2014, în cadrul Comisiei pentru proiecte și actualizarea proeictului de dezvoltare instituțională a școliide la Liceul special „Moldova”, Tg. Frumos, s-au propus spre finanțare  următoarele proeicte:

 

 

-          Proiectul Simte arta la drum, finanțat de Asociația de dezvoltare urbană București în parteneriat cu Fundația Orange România. În urma finanțării, școala a primit produse în valoare de 1800 Ron.

 

-          Proiectul Atelier Artterapie depus spre finanțare Fundației MOL România, în parteneriat cu  Asociația nevăzătorilor, Filiala Iași- nefinanțat.

 

-          Proiect Mărul- regele fructelor,  în parteneriat cu CJ, APIA și ISJ – bunuri în valoare de 1500 Ron

 

 

În semestrul al II lea, an şcolar 2013-2014, în cadrul Comisiei pentru proiecte și actualizarea proeictului de dezvoltare instituțională a școliide la Liceul special „Moldova”, Tg. Frumos, s-au realizat  următoarele proiecte nationale si internationale:

 

-          Youth exchange „Colourful Europe”, Grecia, 6-16 mai 2014, in parteneriat cu Asociatia SUPER TINERI ASIRYS

 

-          Cursul „Metode si instrumente de educatie nonformala in contextul programului Erasmus+”, FURNIZOR ASSE si ANPCDEFP, 11-13 APRILIE 2014, Pascani

 

-          Curs Animatie socio-educativa, organizat in context Tineret in Actiune, Poiana Brasov, martie 2014, FURNIZOR  ANPCDEFP, 28-30 martie 2014